på gång på Solbacken...

170913:

Öppettider Visingsö Skördefest:

Lördag 16/9 : 10 - 22

Söndag 17/9: 10 - 17

Köket stänger en halvtimme tidigare. Soppbuffén slutar serveras kl. 17.00.

 

 

 

* Härlig utsikt över Gränna och Vättern *

* Stor uteservering *

* Lekmöjligheter för barnen *

* Fullständiga rättigheter *

* KRAV-cerifierad restaurang *

* Lokala råvaror *

 

Jonas Björklund, som drivit restaurangen sedan början av 1990-talet, driver också ett ekologiskt lantbruk (Bengtsgården) tillsammans med sin far Rolf. Där odlas potatis, spannmål och grönsaker, och kallpressad rapsolja produceras. På gården finns även kor, hönor, får och hästar. En stor del av det som produceras på gården, kommer direkt till Solbacken och serveras till våra gäster. Vår rökta fisk kommer från Bengtsgårdens rökeri.

Sedan 2008 är vi en KRAV-certifierad restaurang, vilket innebär att en stor del av våra råvaror är KRAV-märkta (ekologiska)! Potatisen, oljan, mjölet, kaffet, bananerna, en stor del av köttet, örterna, grönsakerna, ja listan på ekologiskt kan bli väldigt lång!

Restaurang Solbacken, Hamnen, 560 34 Visingsö. info@restaurang-solbacken.se. 0390-40029 / 070-3921038