på gång på Solbacken...

 

181113:

Julbord på Solbacken!

Lördagen den 1 dec kl. 13.00, 17.00 samt 20.00.

Söndagen den 2 dec kl. 13.00.

Välkomna!

 * Härlig utsikt över Gränna & Vättern *

* Stor uteservering *

* Lekmöjligheter för barnen *

* Fullständiga rättigheter *

* KRAV-certifierad restaurang *

* Lokala råvaror *

 

Jonas Björklund, som drivit restaurangen sedan början av 1990-talet, driver också ett ekologiskt lantbruk (Bengtsgården) tillsammans med sin far Rolf. Där odlas potatis, spannmål och grönsaker, och kallpressad rapsolja produceras. På gården finns även kor, hönor, får och hästar. En stor del av det som produceras på gården, kommer direkt till Solbacken och serveras till våra gäster. Vår rökta fisk kommer från Bengtsgårdens rökeri.

 

Sedan 2008 är vi en KRAV-certifierad restaurang, vilket innebär att en stor del av våra råvaror är KRAV-märkta (ekologiska)! Potatisen, oljan, mjölet, kaffet, bananerna, en stor del av köttet, örterna, grönsakerna, ja listan på ekologiskt kan bli väldigt lång!

Restaurang Solbacken, Hamnen, 563 94 Visingsö. info@restaurang-solbacken.se. 0390-40029 / 070-3921038